Onze inspanningen richten zich vooral naar VZW's, zelfstandigen en instellingen die de groei van hun onderneming willen stimuleren door op het Internet op een professionele wijze aanwezig te zijn.

Wij zijn er ons van bewust dat u als ondernemer geen tijd of kennis heeft om uw eigen website te maken, logo te designen of een Content Management System te programmeren.

Onze opdracht is u bij deze bij te staan.

Op de door u te bepalen tijd kunnen wij u juiste raad geven, voor uw bedrijf het gepaste logo ontwikkelen of voor de design van uw website zorgen en hem op het Internet publiceren.

Daarvoor beschikken we over meer dan 15 jaar website-design ervaring, en over een uitgebreide Project Management en technische kennis.

Daarbij bieden we ook zelf-gegraveerde glazen en spiegels

Glas graveren heeft een bijzondere charme en brengt een klassieke stijl over op de gegraveerde producten. Bij het moet u niet alleen denken aan het graveren van drinkglazen. Karaffen, spiegels of vazen kunnen ook met deze methode bedrukt worden.

Een met uw logo of schieldwapens gegraveerde wijnservice getuigd van een zekere stijl, en een gepersonaliseerd bierglas is een alom geapprecieerde geschenk.